Info

Mogen wij ons even voorstellen?
Best Badge is al jaren een vertrouwde leverancier van Naambadges voor het bedrijfsleven, industrie en overige instellingen. Met onze ervaring in het leveren van comfortabele en exclusieve naambadges kunnen wij met recht zeggen dat we uw professionele NAAMBADGE partner zijn. Klantgericht, meedenkend en ‘service minded ’ zijn dan ook de sleutelwoorden in onze werkwijze.

Naast het standaard naambadge programma zijn alle specifieke wensen voor het ontwerpen van naambadges mogelijk. Mocht u bepaalde wensen of ideeën hebben dan vernemen wij dit graag. Wij werken graag met u samen om zo tot een optimaal resultaat te komen.

Hoe te bestellen & Offerte aanvraag
Wanneer u uw badge keuze gemaakt heeft, kunt u een vrijblijvend een offerte aanvraag doen. De Atlantis PC Naambadge uitgezonderd, deze naambadge kunt u direct online bestellen. Bij een keuze uit een van onze andere naambadges kunt u uw wensen aangeven op het aanvraag formulier. Na ontvangst van deze aanvraag zullen wij u direct een offerte per mail aanbieden.

GRATIS Proefdruk
Bent u geïnteresseerd in een bepaalde naambadge?
Vraag bij ons dan een GRATIS  proef aan! Voor het opmaken van de proefdruk benodigen wij een grote bestanden als EPS, Vector of JPEG bestand met minimaal 300 DPI, CMYK kleuren.

Levertijden
Indien een offerte door u goedgekeurd wordt, dan vernemen wij dat graag. Gelieve uw akkoord aan ons door te mailen: info@bestbadge.nl  Wij zullen uw bestelling hierna in behandeling nemen. Ons streven is om u zo spoedig als mogelijk de naambadges te kunnen leveren. De levertijd voor de Atlantis PC naambadges is ca. 1 á 2 werkdagen, mits voorradig. De levertijd voor overige badges bedraagt ca. 2 weken. Mocht dit langer zijn dan nemen wij altijd even contact met u op.

Atlantis Naambadges extra info:
Etiketten printen:
Om u te helpen zo gemakkelijk mogelijk de etiketten voor de Atlantis Naambadges uit te printen, hebben wij voor u  WORD documenten aangemaakt waarin u eenvoudig uw persoons- of bedrijfsnaam met eventueel logo in kunt voeren. Ga hiervoor naar de categorie DOWNLOAD. Het bijgeleverde etiket-vel plaatst u in de printer en u drukt de namen af. De printervellen zijn eenvoudig af te scheuren middels de scheurlijnen.

Beschermfolie
De frontplaatjes van de Atlantis badges bevatten aan beide zijden een beschermende folie laag. Alvorens u de badges gaat gebruiken willen wij u erop attenderen dat u deze laag eerst voorzichtig verwijderd van het plaatje. U kunt voorzichtig vanaf het hoekje van het plaatje de folie verwijderen.

Plaatsen of verwijderen Etiket Atlantis Naambadges
Met bijgesloten zuignapje kunt u eenvoudig het frontplaatje van de Atlantis PC naambadge verwijderen. Bevestig het zuignapje op het frontplaatje en verwijder deze voorzichtig. Het etiket schuift u eenvoudig tussen de badgehouder in.
voorbeeld atlantis pcvoorbeeld-nieuwe-atlantis_web

Schoonmaken naambadges
Om duurzaamheid en dus langdurig gebruik van de naambadges te garanderen is het noodzakelijk dat u de naambadges op juiste wijze schoonmaakt.
Gebruik een pluisvrije vochtige doek. Mocht de badge erg vuil zijn dan kunt u een klein beetje afwasmiddel gebruiken om de badge mee schoon te maken. Het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen en /of alcohol raden wij af. Deze producten zouden de badge kunnen beschadigen.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.
Bij bestellingen onder € 100,- excl. btw vragen wij uw begrip voor een verzendbijdrage van € 4,95. Vanaf € 100,- berekenen wij geen verzendkosten, deze zijn dan voor onze rekening.

Klachten & retour
Indien een naambadge niet in orde is, dan vernemen wij dit graag telefonisch.:
0416-375600
Retour van naambadges in eigen huisstijl of met eigen logo of naam is niet mogelijk.

Leveringsvoorwaarden
Onze leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de K.v.K. Oost Brabant.
K.v.K. 18042704

Bedrijfsgegevens
Best Badge is een onderdeel van ABCA B.V. en official dealer van Infoplus.
BTW nr. NL 8184.46.390.B01

Bank gegevens
ABN Amro
Bankrekening nummer: NL 19 ABNA 0490 3699 44

 

 

 

 

Terug naar boven